Betalingsinformatie & Mogelijkheden

Hieronder vindt u de meeste gestelde vragen op betaalgebied. Mist u een vraag of heeft u liever een medewerker die u te woord staat? Bel ons of vul het onderstaand contactformulier in.

Hoe kan ik bij jullie betalen?
U heeft bij ons de keuze uit de volgende betaalmogelijkheden:

 - iDeal
Als u voor betaling via iDeal kiest komt u terecht in de vertrouwde betalingsomgeving van uw bank. Door voor deze realtime betaling te kiezen heeft u het product sneller in huis.

PayPal
Bij ons kunt u ook via PayPal betalen. Indien u kiest om met PayPal te betalen, wordt u tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website. Als u nieuw bent bij PayPal kunt u zich als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen. Indien u al een PayPal account heeft, kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en de betaling bevestigen.

Op het moment van bevestigen, zal er een autorisatie worden uitgevoerd van uw PayPal account. Hierna wordt uw bestelling direct verwerkt.  

- Creditcard 
Bij ons kunt u ook gemakkelijk en veilig betalen met een creditcard. Wij accepteren Master Card, Visa en American Express.

- Afterpay
Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay voert voor Dierenwinkeloutlet.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Dierenwinkeloutlet.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 150,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay.

Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 350,00 Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

- Mistercash / Bancontant
Voor onze Belgische klanten is het mogelijk om veilig te betalen via Mistercash / Bancontant. Als u in de winkelwagen kiest voor verzenden naar Belgie, dan wordt deze optie direct getoond als betaaloptie. Voor deze optie rekenen wij geen extra bijdrage.

Contactformulier

 
Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Bericht: