Tuinproducten-dier

Dierenwinkeloutlet
 
 

Alles voor in de tuin 

Dierenwinkeloutlet.nl is uw online dierenspeciaalzaak, u vindt bij ons alles op het gebied van dierenverzorging. Bij de tuinproducten vindt u handige verzorgingsproducten voor de dieren in uw tuin of wanneer u uw dier in de tuin wilt zetten. Wilt u uw hond, kat of konijn graag op het gras zetten zonder dat deze weg kan lopen? Neem een kijkje bij de Petsafe grensafscheiding, met deze handige omheining kunt u uw dier met een gerust hart in de tuin laten lopen. De grensafscheidingen zijn handig op te zetten en te verplaatsen, ze zijn er in verschillende groottes.

Voor de gevleugelde vrienden in de tuin is er ruime keuze aan voederoplossingen. Door het ophangen van vetbollen, voedermandjes of voerlijsten zult u binnen de kortste keren een wijd variété aan vogelsoorten in uw tuin treffen. Bovendien is het voor de koude winterse maanden gewenst om vogels bij te voeren omdat de gewone voedselzoektocht vaak wordt bemoeilijkt door vorst of schaarste. De verschillende voederoplossingen zijn eenvoudig te monteren aan bijvoorbeeld de dakgoot, bomen of aan staande vogelhuisjes en decoreren uw tuin op een zeer creatieve manier.

Naast gewenste dieren zijn er in de tuin ook altijd ongewenste diersoorten te vinden. Heeft u last van mollen, muizen of slakken die uw gewassen aanvreten? De ongediertebestrijdingsproducten op Dierenwinkeloutlet.nl zijn er in verschillende vormen, zoals korrels, poeders, schuim en sprays maar ook lokdoosjes of muizenvallen zijn eenvoudig te bestellen. Vanaf €5,95 koopt u al slakkenkorrels Escar-Go 200gr. en maakt u uw tuin vrij van slakken en voor slechts 5,58 bestelt u al 2 lokdoosjes van Bayer om op veilige wijze uw mierenoverlast tegen te gaan. Bekijk alle producten in de categorie ongedierte bestrijding en bestel direct uw benodigdheden om uw tuin ongediertevrij te maken.

De volgende soorten ongedierte bestrijding vindt u terug in ons assortiment: 

  • Mierengif
  • Muizenvallen
  • Slakkenkorrels

Bestel uw benodigde tuinproducten bij Dierenwinkeloutlet.nl en laat deze gemakkelijk bij uw thuis bezorgen! Bij bestellingen boven de €40,- zijn de bezorgkosten gratis en staan de bestelde producten binnen enkele dagen bij u op de stoep! Bekijk direct het ruime assortiment. Mocht u vragen hebben twijfel dan niet en neem contact met ons op, wij helpen u graag bij uw bestelling!