Slakkenkorrels

Dierenwinkeloutlet
 
 
 
 
 

Slakkenkorrels

Heeft u veel last van slakken? Wordt uw groen in uw tuin aanzienlijk aangetast, en begint het zo langzamerhand een plaag te worden? Wacht dan niet langer. Dierenwinkeloutlet.nl heeft diverse producten die alle slakken zullen doen laten verdwijnen.

Effectief tegen slakken

Met de bestrijdingsmiddelen van Dierenwinkeloutlet.nl bent u binnen no-time van al uw slakken af. Binnen het assortiment vindt u slakkenkorrels van verschillende merken. Zo zijn de finion slakkenkorrels een sterk lokmiddel voor zowel land- als naaktslakken, met een antischimmelvorming. Daarnaast bevat de deze korrel een bitterstof die ongewenst inslikken door kinderen of huisdieren helpt tegen te gaan. Escar-Go is een primeur op het gebied van slakkenbestrijding. Het is namelijk het eerste 100% natuurlijke product in korrelvorm om slakken te bestrijden. Escar-Go is daarnaast niet giftig voor huisdieren, egels en vogels. Binnen ons assortiment vindt u slakkenkorrels van de volgende kwalitatieve merken:

Uw online speciaalzaak

Wij van Dierenwinkeloutlet.nl vinden het erg belangrijk dat u een keuze kunt maken uit een compleet assortiment. Wij werken dan ook elke dag hard om dit te kunnen verwezenlijken. Binnen ons assortiment vindt u enkel en alleen producten van uitstekende kwaliteit. Doordat we beschikken over een eigen, ruime voorraad, zijn wij in staat om een bestelling die u vandaag nog plaats, binnen 48 uur thuis bij u af te leveren. Wacht daarom niet langer. Bij Dierenwinkeloutlet.nl bent u verzekerd van een scherpe prijs-kwaliteitverhouding.

Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten? Neem gerust contact op met onze afdeling klantenservice. Zij helpen u graag.

Dierenwinkeloutlet.nl, kwaliteit voor bodemprijzen!